På øferie i Danmark med Ø-passet i baglommen!

Ø-passet er din guide til det danske ørige - fyldt med inspiration og fakta om de danske øer. Her kan du blandt andet finde kort over de enkelte øer samt oplysninger om færger, overnatning og oplevelser. Med Ø-passet i baglommen får du og din familie mulighed for at samle på "ømærker" og på den måde gøre jeres øferie i Danmark endnu sjovere.

Her kan du læse mere om Ø-passet

Hvad er Ø-passet?

Ø-passet er et lille hæfte med information om alle de danske øer, du kan komme til med færge. Med hæftet kan du samle på "ø-mærker" og holde styr på hvilke øer, du har besøgt. Læs mere om Ø-passet.

Klik på billedet og se Ø-passet som bladrefil

Se og bestil dit ø-pas her

Klik på billedet og se Ø-passet som bladrefil, eller bestil dit øpas her. Med Ø-passet i baglommen kan du både blive klogere på de danske øer og samtidig gøre din øferie meget sjovere. - Se Ø-pas bladrefil.   

De 37 øer, der er med i Øpasset

Christiansø - en af øerne i Ø-passet

Kort og godt om de danske øer og øferie i Danmark

Der er over 400 navngivne øer i Danmark. Heraf er de 72 beboede. 37 af dem kan nås med færge. Ø-passets mindste ø er Frederiksø, der, sammen med Christiansø, samtidig er Danmarks østligste punkt.  

På øferie i Danmark med en af de mange øfærger

Danske øfærger

Start ferien på færgen, hvor du også kan få "stemplet" dit øpas. På DanskeSmaaoer.dk kan du finde oplysninger om de danske småø-færger, og på Faergen.dk om færgerne til de lidt større øer.