På øferie i Danmark med Ø-passet i baglommen!

Ø-passet er din guide til det danske ørige - fyldt med inspiration og fakta om de danske øer. Her kan du blandt andet finde kort over de enkelte øer samt oplysninger om færger, overnatning og oplevelser. Med Ø-passet i baglommen får du og din familie mulighed for at samle på "ømærker" og på den måde gøre jeres øferie i Danmark endnu sjovere.

Her kan du læse mere om Ø-passet

Hvad er Ø-passet?

Ø-passet er et lille hæfte med information om alle de danske øer, du kan komme til med færge. Med hæftet kan du samle på "ø-mærker" og holde styr på hvilke øer, du har besøgt. Læs mere om Ø-passet.

Klik på billedet og se Ø-passet som bladrefil

Se og bestil dit ø-pas her

Klik på billedet og se Ø-passet som bladrefil, eller bestil dit ø-pas her. Med Ø-passet i baglommen kan du både blive klogere på de danske øer og samtidig gøre din øferie meget sjovere. Se bladrefil her.

Christiansø - en af øerne i Ø-passet

Kort og godt om de danske øer og øferie i Danmark

Der er over 400 navngivne øer i Danmark. Heraf er de 72 beboede. 37 af dem kan nås med færge. Ø-passets mindste ø er Frederiksø, der, sammen med Christiansø, samtidig er Danmarks østligste punkt.  

Nyt partnerskab skal styrke ø-turisme

Øernes evne til at brande sig selv har stor betydning for turisme og udvikling. Det skal nyt Partnerskab for Dansk Ø-turisme være med til at styrke.