Gå til indhold
Aarø

Aarø Brummers Gaard

Foto: Aarø Brummers Gaard

At besøge Brummers Gaard på Aarø er en helt særlig oplevelse, du ikke lige glemmer med det første – for hvor har du ellers fået serveret ”landskabet i en pølse”?  

Kulinariske oplevelser med sand mellem tæerne

Efter en tur langs vand og strand går vi til Brummers Gaard, hvor vi sammen spiser signaturretten ”landskabet i en pølse.

Naturen er lige udenfor døren – også den spiselige del. Derfor inviterer vi gæsterne på Strand-safari, hvor vi i samlet flok går ud i naturen og finder vilde spiselige urter og planter som strandkål, tang og hyben.

Aarø

Foto:Aarø Brummers Gaard

Landskabet i en pølse

Signaturretten på Brummers Gaard består blandt andet af en oksekødspølse med strandkålssalsa og tangpesto – serveret med et glas tangvin fra Aarø Vingård. Allerede her forkæler du smagsløgene med nye sanseindtryk. Men det bedste er, at du oveni får mulighed for at komme endnu tættere på og selv finde de ingredienser, der skal indgå i retten, ude i naturen med sand mellem tæerne.

Så i løbet af et par timer kommer vi både ud i naturens spisekammer og får en gastronomisk smagsoplevelse med mange af de elementer, vi lige har mødt i naturen. Og alle kan være med, lige fra nørdede madelskere til nysgerrige børnefamilier.” Siger Marianne Weiman, der ejer Brummers Gaard.

Aarø
Foto: Landdistrikternes Fællesråd
Aarø
Foto: Aarø Brummers Gaard

Brummers Gaard har fanget trenden om nærvær, nysgerrighed, langsommelighed og ro. Det betyder, at gæsterne får en autentisk madoplevelse ved at være med i processen, afprøve lokale specialiteter og designe de kulinariske retter.

Hos os er det ikke nok at kigge på”, som Marianne Weiman udtrykker det og fortsætter: 

Vi sælger ikke mad, men oplevelser, som man husker og fortæller videre, når man kommer hjem!

Aarø
Foto: LDF
Aarø 11
Foto: Landdistrikternes Fællesråd

Del dine oplevelser på: