Gå til indhold

Få et Ø-PAS® og tag på øhop

Få et Ø-pas og tag på ø-hop

Foto:LDF

Få et Ø-pas og tag på ø-hop

Foto:LDF

Med et Ø-PAS® får du inspiration til at besøge 39 danske øer. Glæd dig til at tage på øhop med Ø-PAS®, i hvilket du kan samle silhuetter af de danske øer. Få dit Ø-PAS gennem en af vores mange forhandlere - helt gratis! 

På færgen eller havnen finder du en plade med øens silhuet og en speciel pen. Med denne pen gnider du ø-silhuetten over i passet, og du kan så konkurrere med din familie og venner om, hvem der har besøgt flest øer. 

I dit Ø-PAS® finder du oplysninger om hver ø, færgeruten, sejlafstand og sejltid, antal beboere, øens størrelse og beskrivelse af oplevelser på øen samt en QR-kode. Den kan du scanne med din mobil, så har du direkte adgang til øens hjemmeside med bl.a. oplevelser, overnatning- og spisesteder, eller du kan taste hjemmesideadressen ind. 

Du kan glæde dig til helt unikke oplevelser på øerne, der hver har sin charme, natur, befolkning og palette af attraktioner. Der venter dig fine naturoplevelser og gode muligheder for vandre- og cykelture.

Klik ind på Facebook og del dine oplevelser, fotos og videoer fra de danske øer. Her kan du også deltage i spændende konkurrencer om færgebilletter, ophold og oplevelser samt få gode tilbud og masser af ideer til nye besøg på de danske øer.

Du kan også bestille et Ø-PAS mod betaling via vores hjemmeside. Købet er ikke forbundet med køb af andre produkter. Ø-PAS® sendes til den oplyste adresse efter bestilling, dette kan tage 5-10 hverdage. 

 

Klik her for at bestille dit ø-pas

Del dine oplevelser på: