Gå til indhold
©  Foto:

Ærø Golf Klub

Giv dig selv en unik golfoplevelse på en af Danmarks smukkeste golfbaner. En ægte seasidebane, beliggende på Ærøs nordligste spids med udsigt til Østersøen og Det Sydfynske Øhav

Ærøs golfbane er en af de smukkeste seaside baner i Europa

Golfbanen har en helt unik beliggenhed ved Skjoldnæs Fyr, omkranset af hav på tre sider.

Der er havudsigt fra samtlige greens, og banen er dermed den eneste af sin art i Danmark. En seasidebane, som man ellers skal til Skotland eller Irland for at opleve.

Udsigten er enestående, og man må ofte stoppe op og glæde sig over, at der blev givet dispensation til at anlægge en kystnær golfbane netop her.

Se livestream fra den smukke bane

Tager pusten fra de fleste
Især om sommeren er der et mylder af sejlskibe i Østersøen og Det Sydfynske Øhav, som tager pusten fra de fleste golfspillere. Skibene er ofte så tæt på banen, at man kan høre snakken ombord, hvis der er vindstille.

En runde på banen er en helt speciel oplevelse, som man bør unde sg selv, og rigtig mange gæstespillere vender tilbage igen og igen.

De 18 huller
De første 9 huller løber på sydsiden af Ærø, og de sidste 9 huller løber bag om Skjoldnæs Fyr, på nordsiden af Ærø. Udfordringerne er mange, både ud og hjem, og især når det blæser.

Man skal også tage sig i agt for de mange fredede diger, men banen er med omtanke overkommelig at spille, og er ikke fysisk krævende.

Glæden ved at spille golf på Ærø, starter allerede på den smukke tur ud til Skjoldnæs Fy, der står som et markant vartegn for golfbanen. 

Banen er åben alle dage fra solopgang til solnedgang.

Ærø Golf Klub
Banen besøges ofte af Ærø Golf Klubs mange medlemmer, og klubbens green keeper passer og plejer banen året rundt.

Golfklubben har klubhus i den charmerende gamle fyrmesterbolig.

Ø-GOLF – en turnering på fem danske øer

De fem øer Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø byder alle på smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads. I 2022 indbyder øernes golfbaner til turneringen Ø-GOLF!

  • Spil golf på tre af de fem øer i 2022 og få en flot præmie med greenfee-vouchers til alle fem golfbaner i 2023 samt et sæt specialtrykte golfbolde.
  • Spil golf på alle fem ø-golfbaner i 2022 og deltag i lodtrækningen om et golfophold på Ærø Hotel i 2023 til en værdi af 4390 kr.

Turneringen kan spilles i dit helt eget tempo; du kan tage på et samlet ø-hop og opleve banernes forskelligheder eller du kan sprede besøgene ud over hele af 2022.

Se konkurrencebetingelser og hvordan du deltager på www.oehigh5.dk.

Ø-GOLF er en del af projekt Øhigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.