Ø-surf

Øerne har alt for en surfer. Fra de kendte fladvandspots på Læsø til havsurf på Fanø. Alle øerne har så tilpas mange spots, at du hurtigt kan finde et (nyt) spot med de helt rigtige vindforhold. 

Ø-vandring

Uanset om du er erfaren vandrer eller nybegynder, har de fem øer kilometervis af vandreruter og stier med uforglemmelige naturoplevelser. Her er fem af de mest populære vandreruter på øerne, hvor alle ben kan være med.

Ø-golf

De fem øer byder alle på smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads. Sammen indbyder de til turneringen Ø-GOLF! Spil golf på mindst tre af de fem øer i 2021, og modtag en flot præmie.

#Instaspots på øerne

Sammen med øboerne har vi udvalgt fem smukke spots, der har en særlig betydning - og gør sig godt på Instagram. Du kan desuden vinde et personligt ferieminde, når du har besøgt vores instaspots.

Lys i mørket på øerne

Glæd dig allerede nu til en anderledes oplevelse den 6. november 2021. Øerne Fanø, Samsø, Ærø, Langeland og Læsø har planlagt nogle spændende mørkeevents, som du er velkommen til at deltage i.

Øhigh5 - lys i mørket (teaser)

Glæd dig til 6/11

Lær øerne bedre at kende

Hvad er Øhigh5?

Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø er gået sammen for at udvikle og præsentere de fem øers mangfoldighed som ferie- og oplevelsesdestinationer. Det kalder vi Øhigh5. 

Alle øer er i forvejen kendte og elskede feriedestinationer. Vi vil synliggøre en række af de oplevelser, der på én gang er fælles for de fem øer og alligevel så forskellige, at de alle må opleves. Hvad enten man er golfspiller, kitesurfer, vandreentusiast eller noget helt fjerde, vil et Øhigh5-besøg ligge højt på ønskelisten.  

Øhigh5 er støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen og Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø kommuner samt Landdistrikternes Fællesråd

Øhigh5 - logo DKs Erhvervsfremmebestyrelse (med hvid baggrund)