skip_to_main_content

Lys i Mørket på fem danske øer

Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø inviterer 6. november 2021 til en række forskellige kulturarrangementer, oplevelser og events samlet under temaet ”Lys i Mørket”. Omdrejningspunktet er at hylde øernes mørke nattehimmel.

Ø-surf

Øerne har alt for en surfer. Fra de kendte fladvandspots på Læsø til havsurf på Fanø. Alle øerne har så tilpas mange spots, at du hurtigt kan finde et (nyt) spot med de helt rigtige vindforhold. 

Ø-vandring

Uanset om du er erfaren vandrer eller nybegynder, har de fem øer kilometervis af vandreruter og stier med uforglemmelige naturoplevelser. Her er fem af de mest populære vandreruter på øerne, hvor alle ben kan være med.

Ø-golf

De fem øers smukt beliggende golfbaner indbyder til turneringen Ø-GOLF! Spil golf på mindst tre af de fem øer i 2021, og modtag en flot præmie. Tag en gratis flyer, når du besøger én af de fem golfklubber og deltag i turneringen med det samme.

#Instaspots på øerne

Sammen med øboerne har vi udvalgt fem smukke spots, der har en særlig betydning - og gør sig godt på Instagram. Du kan desuden vinde et personligt ferieminde, når du har besøgt vores instaspots.

Lær øerne bedre at kende

Hvad er Øhigh5?

Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø er gået sammen for at udvikle og præsentere de fem øers mangfoldighed som ferie- og oplevelsesdestinationer. Det kalder vi Øhigh5. 

Alle øer er i forvejen kendte og elskede feriedestinationer. Vi vil synliggøre en række af de oplevelser, der på én gang er fælles for de fem øer og alligevel så forskellige, at de alle må opleves. Hvad enten man er golfspiller, kitesurfer, vandreentusiast eller noget helt fjerde, vil et Øhigh5-besøg ligge højt på ønskelisten.  

Øhigh5 er støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen og Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø kommuner samt Landdistrikternes Fællesråd.

Spørgsmål og pressekontakt

Hvis du har spørgsmål til aktiviteter, projektet eller andet, så kontakt kommunikationskonsulent ved Ærø Turist og Erhverv, Lea Storm, på lea@arre.dk eller telefon 61 62 68 04. 

Øhigh5 - logo DKs Erhvervsfremmebestyrelse (med hvid baggrund)