Gå til indhold
Fanø Øhigh5
Fanø Øhigh5

Øhigh5

Foto:Flying October&Flying October
Et hav af ø-oplevelser

Ferieminder på fem danske øer

De fem danske øer Fanø, Læsø, Samsø, Ærø og Langeland er gået sammen om at tilbyde fantastiske ferieminder på tværs af alle fem øer. Her på siden kan du læse mere om øerne og de fælles aktiviteter. Hvor skal turen gå hen næste gang?

Ø-aktiviteter

Her finder du de aktiviteter, vi synes, du skal opleve på tværs af alle fem øer. Hvad enten det er sommer- eller efterårsferie, du skal på, så rummer øerne et hav af aktivitetsmuligheder!

Lær øerne bedre at kende

Øhigh5 - Fanø
Foto: Morten Fog

Fanø

Fanø er skabt af Vesterhavet. En sandbanke, der har vokset sig stor, med brede sandstrande, klitter, marsk og to historiske skipperbyer, Nordby og Sønderho. Besøg nationalparken med millioner af fugle, sæler, flyv med drager, kør strandsejler og oplev Fanø- kulturen med dans og musik. 

Læs mere
De vilde heste ved Gulstav mose
Foto: Jonas Legarth

Langeland

Langeland - med broforbindelse til Fyn - byder på mange spændende ø-oplevelser, store som små. Hvis du er på jagt efter nye, spændende naturoplevelser, er det helt oplagt at besøge denne perle i det Sydfynske Øhav.

Læs mere
Øhigh5 - Læsø
Foto: Fotograferne Vesterbro

Læsø

Læsø er et levende og selvstændigt helårssamfund. En perle i Kattegat med et rigt kulturliv, en spændende historie, et aktivt maritimt miljø og en unik natur med lynghede, højmose, skov, marsk og strand. På Læsø er der højt til himlen, langt til storbyen og rigelig plads til alle. 

Læs mere
Øhigh5 - Samsø
Foto: Jeanette Philipsen

Samsø

Samsø er et stykke Danmark i miniformat: Kyststrækninger med stejle skrænter, bakkelandskab med dybe dale og smeltevandskløfter, hedelandskab og frugtbare landbrugsområder, en fjord med øer og holme samt hvide sandstrande og krystalklart vand. Og hele 22 hyggelige landsbyer! 

Læs mere
Øhigh5 - Ærø
Foto: Daniel Villadsen

Ærø

På Ærø finder I både eventyrlige kulisser, maritime miljøer og en hjertevarm lokalbefolkning. Øen er oplagt at opleve til bens eller på cykel - og I kan tage gratisbussen retur, hvis benene bliver for trætte. Nyd tiden med hinanden. Den får I nemlig mere af på Ærø.  

Læs mere

Hvad er Øhigh5?

Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø er gået sammen for at udvikle og præsentere de fem øers mangfoldighed som ferie- og oplevelsesdestinationer. Det kalder vi Øhigh5. 

Alle øer er i forvejen kendte og elskede feriedestinationer. Vi vil synliggøre en række af de oplevelser, der på én gang er fælles for de fem øer og alligevel så forskellige, at de alle må opleves. Hvad enten man er golfspiller, kitesurfer, vandreentusiast eller noget helt fjerde, vil et Øhigh5-besøg ligge højt på ønskelisten.  

Øhigh5 er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø kommuner samt Landdistrikternes Fællesråd.

Spørgsmål og pressekontakt

Hvis du har spørgsmål til aktiviteter, projektet eller andet, så kontakt kommunikationsansvarlig Lea Storm på lea@arre.dk eller 61 62 68 04. 

DK EFM logo - hvid
Foto: Øhigh5

Del dine oplevelser på: