Gå til indhold

Ø-golfturnering

De fem øers smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads, indbyder i 2022 til turneringen Ø-GOLF!

Samsø Golfklub

Spil golf på tre af de fem øer i 2022
Få greenfee-vouchers til alle fem golfbaner i 2023 samt et sæt specialtrykte golfbolde.

  1. Tag Ø-GOLF-flyeren i golfbanens reception. Tag den med dig, når du besøger de øvrige golfbaner.
  2. Få golfbanens stempel på flyeren, når du har spillet én af de fem ø-golfbaner.
  3. Når du har spillet den tredje golfbane, modtager du fem greenfee-vouchers og et sæt specialtrykte golfbolde.
  4. Når du har spillet alle fem ø-golfbaner udfyldes og indleveres flyeren i golfklubben, og du deltager i lodtrækningen om et golfophold for to personer på Ærø Hotel
Vind et golfophold på Ærø

Spil golf på alle fem ø-golfbaner i 2022
Deltag i lodtrækningen om et golfophold på Ærø i 2023 til en værdi af 4390 kr.

  • Præmien inkluderer to overnatninger på Ærø Hotel inkl. morgenbuffet og aftenmenu, færgebillet og to dages greenfee til Ærø Golfbane for to personer (værdi kr. 4390,-).
  • Deltagelse i konkurrencen er betinget af, at man indløser adgang til de fem ø-golfbaner.
  • Vinderen trækkes i januar 2023 og får direkte besked via email.
  • Chancen for gevinst afhænger af antallet af deltagere i konkurrencen.
  • Præmien skal indløses i perioden 1/5-30/9 2023. Der tages forbehold for udsolgte datoer.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer/ydelser

Ø-golfbaner

Ø-GOLF-turneringen kan spilles i dit helt eget tempo – du kan tage på et samlet ø-hop og opleve banernes forskelligheder eller du kan sprede besøgene ud over hele af 2022.

Lys i Mørket

Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø inviterer 5. november 2022 til en række forskellige kulturarrangementer, oplevelser og events samlet under temaet ”Lys i Mørket”. Omdrejningspunktet er at hylde øernes mørke nattehimmel.

Ø-surf

Øerne har alt for en surfer. Fra de kendte fladvandspots på Læsø til havsurf på Fanø. Alle øerne har så tilpas mange spots, at du hurtigt kan finde et (nyt) spot med de helt rigtige vindforhold. 

Ø-vandring

Uanset om du er erfaren vandrer eller nybegynder, har de fem øer kilometervis af vandreruter og stier med uforglemmelige naturoplevelser. Her er fem af de mest populære vandreruter på øerne, hvor alle ben kan være med.

#Instaspots på øerne

Sammen med øboerne har vi udvalgt fem smukke spots, der har en særlig betydning - og gør sig godt på Instagram.

Lær øerne bedre at kende

Øhigh5 - Fanø
Foto: Morten Fog

Fanø

Fanø er skabt af Vesterhavet. En sandbanke, der har vokset sig stor, med brede sandstrande, klitter, marsk og to historiske skipperbyer, Nordby og Sønderho. Besøg nationalparken med millioner af fugle, sæler, flyv med drager, kør strandsejler og oplev Fanø- kulturen med dans og musik. 

Læs mere
De vilde heste ved Gulstav mose
Foto: Jonas Legarth

Langeland

Langeland - med broforbindelse til Fyn - byder på mange spændende ø-oplevelser, store som små. Hvis du er på jagt efter nye, spændende naturoplevelser, er det helt oplagt at besøge denne perle i det Sydfynske Øhav.

Læs mere
Øhigh5 - Læsø
Foto: Fotograferne Vesterbro

Læsø

Læsø er et levende og selvstændigt helårssamfund. En perle i Kattegat med et rigt kulturliv, en spændende historie, et aktivt maritimt miljø og en unik natur med lynghede, højmose, skov, marsk og strand. På Læsø er der højt til himlen, langt til storbyen og rigelig plads til alle. 

Læs mere
Øhigh5 - Samsø
Foto: Jeanette Philipsen

Samsø

Samsø er et stykke Danmark i miniformat: Kyststrækninger med stejle skrænter, bakkelandskab med dybe dale og smeltevandskløfter, hedelandskab og frugtbare landbrugsområder, en fjord med øer og holme samt hvide sandstrande og krystalklart vand. Og hele 22 hyggelige landsbyer! 

Læs mere
Øhigh5 - Ærø
Foto: Daniel Villadsen

Ærø

På Ærø finder I både eventyrlige kulisser, maritime miljøer og en hjertevarm lokalbefolkning. Øen er oplagt at opleve til bens eller på cykel - og I kan tage gratisbussen retur, hvis benene bliver for trætte. Nyd tiden med hinanden. Den får I nemlig mere af på Ærø.  

Læs mere

Hvad er Øhigh5?

Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø er gået sammen for at udvikle og præsentere de fem øers mangfoldighed som ferie- og oplevelsesdestinationer. Det kalder vi Øhigh5. 

Alle øer er i forvejen kendte og elskede feriedestinationer. Vi vil synliggøre en række af de oplevelser, der på én gang er fælles for de fem øer og alligevel så forskellige, at de alle må opleves. Hvad enten man er golfspiller, kitesurfer, vandreentusiast eller noget helt fjerde, vil et Øhigh5-besøg ligge højt på ønskelisten.  

Øhigh5 er støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen og Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø kommuner samt Landdistrikternes Fællesråd.

Spørgsmål og pressekontakt

Hvis du har spørgsmål til aktiviteter, projektet eller andet, så kontakt kommunikationskonsulent ved Ærø Turist og Erhverv, Lea Storm, på lea@arre.dk eller telefon 61 62 68 04. 

Øhigh5 - logo DKs Erhvervsfremmebestyrelse (med hvid baggrund)