Få et Ø-pas og tag på ø-hop
Bag ø-passet

Partnerskab for Dansk Ø-turisme

Strynø

Partnerskab for Dansk Ø-turisme

 

De danske øers evne til at brande sig selv har stor betydning for øernes vitalitet og udvikling. Ikke kun i forhold til at tiltrække turister og afsætte lokalt producerede produkter, men også i forhold til at tiltrække og fastholde beboere. 

 

Partnerskabet skal derfor være med til at styrke øernes branding og forudsætningerne for turisme, vækst og udvikling, og vil bl.a. stå for at promovere ø-passet, der indeholder en guide til øerne i det danske rige. Læs mere om partnerskabets etablering herunder, hvor du også har adgang til nyhedsbreve fra de danske øer samt de tal og statistikker, der understøtter partnerskabets arbejde. 

Nyhedsbreve, tal og statistikker

Velkommen til det fælles rum for alle, der arbejder for at fremme dansk ø-turisme.

Nyhedsbreve sommer 2019

Landdistrikternes Fællesråd og Dansk Ø-ferie udsendte juni-august 2019 nyhedsbreve om seks af de mange danske øer, det er værd at rejse til. Nyhedsbrevene blev sendt til alle abonnenter på Dansk Ø-feries nyhedsbreve.

Tal, statistik og rapporter

Hvem er ø-turisterne? Hvor mange er der af dem, og hvad kommer de efter? Hvordan inspirerer vi til nye oplevelser på øerne? Her samler vi nyttig information for alle, der beskæftiger sig med dansk ø-turisme. God læselyst!

Partnerskab for Dansk Ø-turisme

Partnerskab for Dansk Ø-turisme er et samarbejde mellem flere organisationer