Gå til indhold
Fejø Café Schymann

Café Schymann på Fejø

Foto: Fejø Café Schymann

Besøger man Fejø kan man ikke undgå at støde på Café Schymann - en orange madvogn, der står placeret i en forhave ud til hovedvejen på den hyggelige, lille ø.

I den rullende café serveres alt fra lækre frokostanretninger til kage og is - altid lavet af friske råvarer og kvalitetsprodukter. I madvognen vil man blive mødt af kok og ejer af cafeen, Josephine Schymann.

Lige siden jeg var teenager og boede i Tisvilde har jeg drømt om at have min egen madvogn. Først ville jeg servere aftensmad og takeaway ved stationen. Senere picnickurve som folk kunne tage med sig på stranden. Jeg havde dog hverken erfaringen, økonomien eller alderen til det dengang

Fejø Café Schymann
Foto: Fejø Café Schymann
Fejø Café Schymann
Foto: Fejø Café Schymann

I stedet valgte hun at starte på kokkeuddannelsen, der blandt andet har ført hende forbi Fredensborg Store Kro, Cofoco, Les Trois Cochons og den Michelinanbefalede restaurant ‘The Dining Room’. Sidenhen blev hun køkken- og restaurantchef på Café Wilder, en af Danmarks ældste caféer.

I 2018 valgte hun dog sammen med sin familie at rykke teltpælene op og starte et nyt liv på den lille ø. Og nu havde hun endelig - med stor erfaring i bagagen - mulighed for at starte den madvogn, hun altid har drømt om.

 

Fejø Café Schymann

Foto:Fejø Café Schymann

Det kan man nu opleve hele sommersæsonen i cafeen, der emmer af Fejø. Alt fra interiør til service er nemlig doneret af de andre Fejø-beboere, så man får en autentisk oplevelse af øen, når man slår sig ned på Café Schymann.

Læs mere om Café Schymann

Del dine oplevelser på: