Gå til indhold
Femern Quinting

Femern Quinting

Foto: Femern Quinting

Quintings ligger midt i en lille fiskerby på det sydvestlige Femern, hvor udsigten til havnen og duften af Østersøen er med til at skabe den rette atmosfære.

Livet er for kort til dårlig mad og drikke!

Det er mottoet hos Quintings, hvor ejer Sina Quintin har skabt et helt særligt og velduftende sted på den lokale havn. Her kan alle føle sig velkomne til at sætte tænderne i friske burgere med lokale råvarer, der alt sammen er med til at give en skøn helhedsoplevelse.

Femern Quinting
Foto: Femern Quinting
Femern Quinting
Foto: Femern Quinting

Kendetegnet for madudvalget hos Quintings er friskhed og kvalitet! Teamet bag burger-restauranten laver de fleste ting selv og får primært deres råvarer og produkter fra regionen. Her er det vigtigt for Sina Quintin at tilbyde mange forskellige slags burgere, fx har man på menukortet en ”månedens burger” – naturligvis også hjemmelavet.

Quintings tilbyder alt, hvad man kan tænke sig til en dejlig dag i en hyggelig atmosfære: lækre burgere, hjemmelavet sodavand, friskblandet cocktails og en smuk solnedgang i en unik beliggenhed!

Hvis man kigger nærmere på menuen, ser man, at sesamburgerbollerne bages dagligt friske fra Hofbäckerei Femern. Derfra kommer også de lækre miniboller til de mindre gæster eller til den lille sult. Selvfølgelig er der også glutenfri boller.

Femern Quinting
Foto: Femern Quinting
Femern Quinting
Foto: Femern Quinting

Oksekød er ikke bare oksekød hos Quintings. Husets burgere har et rigt udvalg, fx frisk oksekød fra øens slagteri Utecht eller økologisk Galloway kød fra NABU Wallnau. Burgersaucerne tilbereder man selv - så man selv har styr på, hvilke smage man putter i munden, og tilsætningsstoffer kan undværes.

 

Pommes frites er friske og meget delikate, bredt skåret og stadig med masser af sprød kant. For veganere er der Beanie-burger med hjemmelavet paté lavet af gulerødder, valnødder og sorte bønner.

Femern Quinting

Foto:Femern Quinting

Udsigten på Quintings fejler bestemt ikke noget med et fint view hen over den gamle havneservoirer, utallige store og små sejlbåde, både i og udenfor hovedsæsonen og med et summende liv af de mange vandsportsentusiaster. Skrigene fra mågerne og deres evige spankuleren rundt på tagryggene, gør tillige den akustiske atmosfære perfekt.

Femern Quinting

Foto:Femern Quinting

Ejerne har selv designet og stået for udtrykket i burger-restauranten, hvor hele indretningen blev skabt in-house, med skandinavisk enkel stil: Lyse vægge, strandstole, pallemøbler og siddegrupper. Masser af sjove små detaljer fortæller om stor kreativitet og god stil.

Læs mere om Quintings

Del dine oplevelser på: