Gå til indhold
Gårdbutikken Baumbach Nordstrand

Hofladen Baumbach Nordstrand

Foto: Gårdbutikken Baumbach

Gårdbutikken ved navn ”Der Hofladen Baumbach” ligger på øen Nordstrand og dermed midt i Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdens naturarv.

Fra eget opdræt sælges lammekød, lammekødspølser og andre specialiteter i bedste kvalitet direkte fra gården. Hele lam såvel som udskæringer skæres efter ønske og leveres fryseklar. Der tilbydes også oksekød og pølsespecialiteter af Galloway kvæg – dog skal disse bestilles mindst to dage forud.

Gårdbutikken Baumbach Nordstrand
Foto: Gårdbutikken Baumbach Nordstrand
Gårdbutikken Baumbach Nordstrand
Foto: Gårdbutikken Baumbach Nordstrand

Alt kød og pølser solgt i gårdbutikken er produceret af slagteriet ”Burmeister”, som ligger i Viöl, Tyskland. Slagteriet har eksisteret siden 1901 og drives i dag af 4. generation.

Udskæringer og opskrifter på pølser, skinke og andre specialiteter følger stadig de gamle traditioner, som er gået i arv fra generation til generation.

Æg, marmelade, te, sødt og fåre- og gedeost er også en del af gårdbutikkens sortiment. På 1. etage findes gårdbutikkens store udvalg af fåreskind, uld, tilbehør og gaveideer.

Som en ekstra service er det muligt at købe gårdbutikkens produkter online Hold øje med hjemmesiden - der er altid mange nyheder at finde!

Gårdbutikken Baumbach Nordstrand får på marken

Foto:Gårdbutikken Baumbach

Del dine oplevelser på: