
Lækkerier fra øen Föhr - Fleischerei Friedrichs
Hos slagteriet Friedrichs byder hylderne på et stort udvalg af hjemmelavede produkter året rundt.
Det falder ikke kun i øboernes smag, men glæder også de mange feriegæster, som får lang tid til at gå med at gå på opdagelse på hylderne med delikatesser.
Efterspørgslen på gode råvarer i bedste kvalitet med naturlige ingredienser, og som smager ligesom hos ens egen bedstemor, er stigende. I over 250 år har slagteriet Friedrichs identificeret sig med den slags produkter.


Med stor omhu og ansvar produceres de lokale og ø-typiske specialiteter i slagteriets egen produktion, og her vægtes det især, at dyrene er mærket med kvalitetsstemplet ”Uthlande Siegel”. I Uthlande regionen, som øen Föhr hører til, er landmænd og slagterier naboer og kender hinanden personligt. Sådan har det altid været i slagterfaget, og det gælder stadig den dag i dag.


Det er derfor ikke nogen overraskelse, at slagteriet flere gange er blevet prisbelønnet af madmagasinet ”Feinschmeckers” læsere og således hører til et af de bedste slagterier i Tyskland. Hvis man har lyst til at sætte tænderne i delikatesserne fra Friedrichs, kan nemt bestille forsyninger online
Nærheden har mange fordele. Vi ved hvordan landmanden holder sine dyr. Det er vigtigt, for korrekt holdte dyr og korte transportveje er forudsætninger for den bedste kødkvalitet
Det forklarer Ditmar Friedrichs, som er en lidenskabelig slagter i niende generation i familievirksomheden. At fremstille naturlige varer med fokus på kvalitet og bæredygtighed for at bevare det gode på Föhr - det er devisen fra slagter Friedrichs. Foruden den bløde Föhr landskinke, den originale labskovs, syrnet kød og leverpølse producerer slagteriet Friedrichs et omfangsrigt pølsesortiment efter gamle, frisiske familieopskrifter.