Gå til indhold
Frokost med fisk og skaldyr mad
Familie spiser ude

på øerne

Foto:Niclas Jessen&Niclas Jessen
Smag

Kom endnu tættere på…

 

ved at gå efter gode madoplevelser på de danske og tyske øer. Bag et godt måltid eller et besøg i en gårdbutik gemmer der sig historier om lokalt producerede fødevarer. Mød producenterne og restauratørerne, som med stolthed byder på øernes unikke råvarer.

 

Det gastronomiske Ø-PAS® inkluderer 10 danske og 6 nordtyske øer, som alle tilbyder unikke madoplevelser.

Fra jord til bord

Hvor kommer maden fra, hvordan bliver der sået, høstet og forarbejdet – og hvilket liv har dyrene på en ø? Svarene kan du få ved at dreje ind og besøge de lokale ø-producenter og gårdbutikker, som meget gerne åbner dørene og fortæller historierne bag.

 

 
Interreg støttet projekt Tourbo støttet projekt
TOUR-BO er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

 

 

 

 

Del dine oplevelser på: