Frokost med fisk og skaldyr mad
Smag

på øerne

Familie spiser ude

Kom endnu tættere på…

 

ved at gå efter gode madoplevelser på de danske og tyske øer. Bag et godt måltid eller et besøg i en gårdbutik gemmer der sig historier om lokalt producerede fødevarer. Mød producenterne og restauratørerne, som med stolthed byder på øernes unikke råvarer.

 

Det gastronomiske Ø-pas inkluderer 10 danske og 6 nordtyske øer, som alle tilbyder unikke madoplevelser.

Fra jord til bord (under udarbejdelse)

Hvor kommer maden fra, hvordan bliver der sået, høstet og forarbejdet – og hvilket liv har dyrene på en ø? Svarerne kan du få ved at dreje ind og besøge de lokale ø-producenter og gårdbutikker, som meget gerne åbner dørene og fortæller historierne bag.

Bondegårdsbesøg

Fra jord...

Tre generationer

til bord

 

 
Interreg støttet projekt Tourbo støttet projekt
TOUR-BO er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.