Frokost med fisk og skaldyr mad
Smag

på øerne

Familie spiser ude

Kom endnu tættere på…

 

ved at gå efter gode madoplevelser på de danske og tyske øer. Bag et godt måltid eller et besøg i en gårdbutik gemmer der sig historier om lokalt producerede fødevarer. Mød producenterne og restauratørerne, som med stolthed byder på øernes unikke råvarer.

 

Se hvad de danske øer byder på

En fantastisk madoplevelse er mange ting: Gode råvarer, friske sæsonvarer, læskende drikke – alt sammen krydret med hyggelig ø-atmosfære og et glimt i øjet.

Se hvad de tyske øer byder på

Både visuelt og sanseligt byder de tyske øer på gastronomiske oplevelser, hvor madkvaliteten er i top. Her er der fokus på økologi og lokale råvarer.

Det gastronomiske Ø-pas inkluderer 10 danske og 6 nordtyske øer, som alle tilbyder unikke madoplevelser.

Fra jord til bord (under udarbejdelse)

Hvor kommer maden fra, hvordan bliver der sået, høstet og forarbejdet – og hvilket liv har dyrene på en ø? Svarerne kan du få ved at dreje ind og besøge de lokale ø-producenter og gårdbutikker, som meget gerne åbner dørene og fortæller historierne bag.

Fra jord...

Foto: Niclas Jessen

til bord

Foto: Niclas Jessen