Fur Museum

Fur Museum rummer både natur- og kulturhistorie. Se de mange spændende fossiler eller udstillingen "Det lille land" hvor du kan få et indblik i fiskerens liv på Fur i 1800-tallet. Om sommeren summer museet af liv og spændende aktiviteter. 

Fur Museum er et spændende økomuseum, hvor områdets naturhistorie blandes med øen Furs kulturhistorie. Museet er kendt for sin enestående udstilling af forsteninger. Geoeksperimentariet for udendørs aktiviteter i naturværkstedet og geoparken med dinosaurer - en stor T-rex og en Triceratops.

"Det lille Land" er Fur Museums nye lokalhistoriske udstilling, som har til huse i en restaureret gård fra 1856. Oplev landbrugets udvikling eller dagligdagen fra fiskerbondens tid og frem til i dag. I haven er der borde og bænke, hvor man kan nyde medbragt mad.

Gammel Havn er en ny udstilling ved øens tilsandede fiskerihavn. I bundgarnshuset fortælles om havnen, naturen og limfjordsfiskeriet. Naturstien giver mulighed for en frisk strandtur.

"Naturen Raser" er en levende aktivitets opstilling ved vores eksperimentarium og Geopark. Her kan der leges med vind, vand og varme. Elementerne som skaber rammer for klima og vejr.
 
Museet tilbyder aktiviteter, rundvisninger og naturvandringer efter bestilling. Oplev museet og gå på opdagelse i Furs spændende natur og historie.

Åbningstider:

April-juni:
Hverdage 12.00-16.00
Weekend og helligdage 10.00-17.00

Juli-august:
hverdage og weekend 10.00-17.00

September-oktober:
Hverdage 12.00-16.00
Weekend og helligdage 10.00-17.00

Fra 1. november til 31. marts kun åbent efter aftale.

Få mere information på: www.furmuseum.dk